DEALERI

DRAGI REPREZENTANȚI AI INDUSTRIEI DE FRUMUSETE!

SC "Exclusiv Crisitina Srl" vă oferă posibilitatea pentru a deveni dealeri profesionali al companiei cosmetice israeliene Christina la cele mai avantajoase сondiții, cu posibilitatea de a comanda și de a cumpăra produse cosmetice Crisitina în  la prețuri atractive en-gros!

Compania noastra este distribuitor oficial al produselor cosmetice israeliene CHRISTINA, astfel încât putem să vă oferim produse cosmetice profesionale en-gros la într-adevăr cele mai bune preturi din Romănia. Efectuînd o comandă de produse cosmetice profesionale israeliene CHRISTINA en-gros în compania noastră, veți obține produse de o calitate excelenta și de asemena veți primi condiții avantajoase de livrare, cel mai mic pret la toate produsele, reduceri suplimentare și o varietate de bonusuri. În afară de aceasta veți avea posibilitatea de a trece un curs gratuit de studii în domeniu  și în mod constant vă veți îmbunătăți abilitățile în sfera cosmetologică.

 

Care sînt avantajele și de ce cumpărați produse cosmetice de la noi?

Le oferim partenerilor noștri următoarele oportunități: 

✓ Procurarea produselor cosmetice profesionale la prețuri en-gros

✓ Participarea la treaninguri și seminare gratuite

✓ Bonusuri atractive

✓ Comandarea produselor cosmetice on-line

✓ Livrarea rentabilă a produselor

 

Doriți să comandați și să cumpărați  produse cosmetice la prețuri en-gros?

Iată  câțiva pași pentru a începe colaborarea cu compania noastra:

✓ Completați o cerere online sau ne sunati

✓ Citiți condițiile de cooperare

✓ încheiați  un acord de dealeri

 

Semnînd un contract de parteneriat cu compania noastra, veti fi sigur că veți primi produsul original și nu unul fals. Noi lucrăm direct cu producătorul : compania de produse cosmetice profesionale israeliane Crisitina, astfel încât toate produsele au certificat de calitate Contract de parteneriat  pentru a cumpara produse cosmetice en-grosPentru a comanda produsele cosmetice israeliene Crisitina la compania noastră la prețuri en-gros, va trebui să citiți termenii de colaborare, să completați un formular, sau să ne contactati telefonic. După semnarea contractului de parteneriat, puteți emite prima comanda.

Livrarea se efectuează pe întreg teritoriu al României. Cumparînd produse cosmetice israeliene en-gros de la noi, veți economisi nu numai bani, ci și timp!

Distribuitor oficial al cosmeticii Christina în România 

 

S.C. Exclusiv Cristina SRL

+  0755363451
+  0740467679

© SRL«Red Star Stellarosa».
RM,or. Chişinău, bul. Decebal, 76. of.619 
 http://newlook.mya5.ru/   т.+ (373) 68-777-071
2015 г.    TOATE DREPTURILE REZERVATE