FABRICAREA PRODUSELOR CHRISTINA

 

De-a lungul anilor, Israelul ocupă pe bună dreptate o poziție de lider în producția de cosmetice de lux. Anume acolo, pe malul Mării Moarte, sunt fabricate produsele  cosmetice Christina recunoscute la nivel mondial.

Deloc surprinzător, că astăzi compania Christina are o reputație impecabilă. Conducerea companiei acordă o mare importanță eficienței produselor fabricate, neignorând siguranța lor.
Fabricarea cosmeticelor - un proces dinamic care necesită o reacție imediată la noile tendințe ale pieței și nevoile clienților. Pentru a ține pasul cu vremurile, compania Christina a decis să investească serios în reorganizarea fabricii din Israel, unde sunt fabricate toate produsele cosmetice ale brandului.
Acest pas decisiv a dat roade imense: Compania a fost în măsură nu numai să îndeplinească, dar și să anticipeze în mare măsură nevoile distribuitorilor internaționali.
Pe parcursul anilor de muncă rodnică procesul de producție a preparatelor Christina a încorporat toate elementele succesului: bază tehnologică modernă, profesioniști cu calificare înaltă, cele mai importante evoluții științifice și materii prime ecologice, pe baza cărora sunt fabricate toate produsele cosmetice Christina.Distribuitor oficial al cosmeticii Christina în România 

 

S.C. Exclusiv Cristina SRL

+  0755363451
+  0740467679

© SRL«Red Star Stellarosa».
RM,or. Chişinău, bul. Decebal, 76. of.619 
 http://newlook.mya5.ru/   т.+ (373) 68-777-071
2015 г.    TOATE DREPTURILE REZERVATE