Compania Christina (Israel), fondată în 1982, este astăzi una dintre cele                                                           mai mari              companii din domeniul producției de produse destinate profesioniștilor din industria frumuseții. Cu peste treizeci de ani de experiență de muncă de succes, Christina nu încetează să-și surprindă clienții cu experimente îndrăznețe, soluții revoluționare și inovații, prezintând produse cosmetice pentru îngrijirea pielii noi și unice.
La început, marca Christina era o afacere mică de familie, care, ani mai târziu, datorită introducerii de inovații și tehnologii cu adevărat revoluționare, a devenit una dintre cele mai mari companii din lume în producerea de produse cosmetice pentru față și corp.
Fondatorul companiei - faimosul cosmetician Christina Miriam Zehavi s-a dedicat dezvoltării de preparate care să poată oferi fiecărei femeie frumusețe și tinerețe.
Astăzi, în gama de produse cosmetice medicale Christina găsim mai mult de 200 de denumiri, de la produse pentru îngrijire la domiciliu până la produse special concepute pentru utilizare în saloane de frumusete. Fiecare linie de cosmetice – îngrijire complexă pe etape, care vizează rezolvarea unei probleme specifice a pielii.
În prezent compania  Christina este o companie cu producție proprie și laboratoare dotate cu tehnologie de ultimă oră. Echipa Christina – este alcăuită nu doar din cosmeticieni profesioniști, dar, de asemenea din oamenii de știință cu calificare înaltă și o rețea de distribuție bine stabilită peste tot în lume. Acest lucru și este succesul acestui brand!
Pe parcursul anilor de muncă rodnică experții au reușit să atingă obiectivul principal -  stabilirea de noi standarde în îngrijirea profesionale a pielii  și acesta este doar începutul!

ISTORIA COMPANIEI

Distribuitor oficial al cosmeticii Christina în România 

 

S.C. Exclusiv Cristina SRL

+  0755363451
+  0740467679

© SRL«Red Star Stellarosa».
RM,or. Chişinău, bul. Decebal, 76. of.619 
 http://newlook.mya5.ru/   т.+ (373) 68-777-071
2015 г.    TOATE DREPTURILE REZERVATE