DESPRE CHRISTINA
Christina: Cosmetică la care lucrează profesioniști

Christina Miriam Zehavi - unul dintre cei mai importanți medici cosmetologi din lume. S-a născut în 

Polonia și a crescut în Franța. A absolvit Academia de Cosmetologie în Germania, iar apoi 

Universitatea din Tel Aviv la specialitatea «Medicina elitistă». În 1982, împreună cu soțul ei Iosif au 

fondat compania de producție de cosmetice profesionale Christina. A dezvoltat un program unic de 

formare a profesioniștilor care este folosit în întreaga lume. În prezent gestionează Clinica de 

Dermatologie și Chirurgie Estetică din Tel Aviv. Redactor-șef al revistei israeliene Les Nouvelles 

Esthetiques, Maestru în Estetica Dermatologică în franța. Participant regulat și vorbitor la congrese 

științifice și cele mai importante expozitiile internationale.

Preparate Christina: o uniune între știință și natură

Compania se ocupă cu dezvoltarea noilor remedii ale oamenilor de știință cu renume mondial, folosește descoperirile institutelor de cercetare lidere în Israel și alte țări. Studiile clinice ale produselor noi sunt efectuate în Israel, Germania, Franța, America, Brazilia, Rusia, Kazahstan și alte țări. Însă formulele preparatelor iau naștere în propriul noastru laborator Christina, iar decizia finală îi aparțiene întotdeauna  Christinei Miriam Zehavi.

Prezentându-se în fața profesioniștilor și clienților din industria cosmeticelor acum 30 de ani cu primele produse inovatoare care au făcut să se vorbească despre un brand – două produse de peeling naturale BioPhyto și Rose de Mer - astăzi compania are în gama sa mai mult de 300 de denumiri, de la mijloace de îngrijire la domiciliu la produse de peeling profesionale. La fel ca în prima zi de existență a companiei, importanța

 promordială se acordă selecției celor mai eficiente ingrediente pentru produsele fabricate – plante tradiționale și ingrediente naturale combinate cu substanțele active dezvoltate în laboratoare. În același timp, se aplică tehnologiile cele mai avansate și inovatoare. Toate produsele sub marca Christina sunt fabricate numai în Israel, unde există unele dintre cele mai înalte standarde de calitate: acestea sunt supuse unui control cu 

mai multe etape, testări multiple și sunt conforme cu standardele de  internaționale ISO și GMP. Totuși, chiar și cel mai eficient produs nu va funcționa cum trebuie dacă este aplicat incorect. De aceea, de la bun început Christina Zehavi completa produsele sale cu tehnici speciale de utilizare, protocoale specifice de efectuarea a procedurilor.

De-a lungul timpului, compania a dezvoltat un motto, care include toate principiile și cerințele de bază pe care Christina (Christina!) le impune pentru produsele fabricate, – «It just works», «Pur și simplu funcționează».

Distribuitor oficial al cosmeticii Christina în România 

 

S.C. Exclusiv Cristina SRL

+  0755363451
+  0740467679

© SRL«Red Star Stellarosa».
RM,or. Chişinău, bul. Decebal, 76. of.619 
 http://newlook.mya5.ru/   т.+ (373) 68-777-071
2015 г.    TOATE DREPTURILE REZERVATE