BAZA ȘTIINȚIFICĂ

 

                     În primul rând, baza științifică pentru fiecare linie de produse lansată. Dispunând de propriul centru de cercetare și dezvoltare în Israel, Christina dezvoltă produse cosmetice noi din punct de vedere conceptual, bazându-se pe rezultatele muncii de cercetare a institutelor de frumusețe lidere.

Produsele cosmetice Christina sunt fabricate la o fabrică modernă deținută de companie. Folosind cele mai noi echipamente europene și puterile specialiștilor companiei se produc până la 20.000 de produse pe zi.
Compania, condusă de Christina M. Zehavi, este mereu în căutare de soluții inovatoare, idei revoluționare și metode eficiente și sigure de îngrijire a pielii.
Ca și la începutul drumului său, fondatorul brandului și colegii săi acordă o atenție deosebită calității produselor, care combină cele mai recente componente obținute prin cercetare științifică cu ingrediente tradiționale din plante.
Toate produsele cosmetice ale brandului Christina sunt supuse unei serii de teste de cercetare și mai multor controlae care confirmă conformitatea acestora cu GMP și ISO.
Scopul principal al companiei Christina – de a aduce prododusele cosmetice la un nou nivel, introducând noi standarde de îngrijire a pielii, prin dezvoltarea de produse inovatoare, avansate și bazate pe cercetare științifică cu ajutorul cărora clienții companiei vor putea să rezolve în mod eficient și sigur anumite probleme estetice.

Distribuitor oficial al cosmeticii Christina în România 

 

S.C. Exclusiv Cristina SRL

+  0755363451
+  0740467679

© SRL«Red Star Stellarosa».
RM,or. Chişinău, bul. Decebal, 76. of.619 
 http://newlook.mya5.ru/   т.+ (373) 68-777-071
2015 г.    TOATE DREPTURILE REZERVATE