TRENING

Formarea profesională extremă a Cosmeticienilor
Pentru formarea profesională extremă a Cosmeticienilor avem de toate: bază materială excelentă, suporturi didactice, module cu tehnologii de instruire practice «pas cu pas», program convenabil de frecventare a cursurilor, tehnici individuale de instruire, seminarii, master-klassuri, training-uri. Cursurile pregătesc cosmeticieni nu numai pentru angajare în frizerii, dar și în saloanele econom- și bussines klass, astfel încât programul de instruire include metode moderne de cosmetologie la aparataje, care învață cursanții să fie experți în alegerea unui "asistent" demn din aparatajele prezente.

 

Persoanele fără pregătire medicală care doresc să însușească profesia de «cosmetician» fac cunoștință cu unele aspecte de vânzare a articolelor de cosmetică, în scopul de a fi în măsură să lucreze nu numai cosmetician, dar, și consultant-vânzător sau vânzător în secția de cosmetice. Programa cursului de vânzare a articolelor de cosmetică include:
- Regulile de vânzare
- Consultarea cumparatorilor
- Caracteristica liniilor cosmetice
- Achitarea cumpărătorior prin mașină de casă și control


 DATALINIATITLU DE EVENIMENTPROFESORNOTIȚE ADRESA PREȚ
05.01.2015Comodexlinie de iluminat și de întinerire a pieliiGroza E.Condiții de vizitare seminarii de instruire specifica la manageriRM,or. Chişinău, bul. Decebal, 76. of.515FREE
       
       
       
       
       
       

 

Distribuitor oficial al cosmeticii Christina în România 

 

S.C. Exclusiv Cristina SRL

+  0755363451
+  0740467679

© SRL«Red Star Stellarosa».
RM,or. Chişinău, bul. Decebal, 76. of.619 
 http://newlook.mya5.ru/   т.+ (373) 68-777-071
2015 г.    TOATE DREPTURILE REZERVATE