SERURILE ABSOLUTE DE LA CHRISTINA – NU RIDURILOR FACIALE!

Avem o noutate proastă pentru acei care toată viața și-au controlat emoțiile, luptând cu ridurile faciale. Totul era în zadar :( ! Dar avem și o noutate bună pentru acei care au trăit din plin, au câștigat o bogăție în formă de riduri și acum vor să scape de ele, fără a apela la injecțiile cu botox: astăzi producătorii cei mai importanți de cosmetice propun produse care reprezintă o alternativă excelentă pentru preparatele injectabile, - așa numetele relaxantele musculare, miorelaxantele. Nici o durere, dar rezultatul este practic la fel ca după injecțiile frumuseții!

Cosmetica cu ”efect de botox” a apărut nu așa de mult timp în urmă, dar deja a reușit să câștige popularitatea atât în rândul cosmetologilor, cât și în rândul clienților. Ultimii au îndrăgit această cosmetică și pentru că cu ajutorul ei a dispărut necesitatea de a se adresa după ajutor la primii.
 

În componența acestor produse cosmetice se conține desigur nu toxina botulinică, care este otravă și poate fi dăunătoare, dacă nu este administrată la nivel local, ci înlocuitorii ei – peptide speciale, acide sau extracte din plante cu acțiune relaxantă asupra mușchilor faciali. Aceste substanțe nu sunt toxice și se simt adecvat ”la aer”, spre deosebire de toxina botulinică, care atunci când intră în contact cu oxigenul este distrusă și pierde activitatea sa.
În ciuda faptului că produsele cosmetice care relaxează mușchii acționează mai lent, decât injecțiile cu toxina botulinică și dau un efect nu atât de expresiv, rezultatele acțiunii lor sunt mai avantajoase. În primul rând, cum a fost menționat mai sus, nici un fel de injecții de care mulți se tem din copilărie și nici o durere. În al doilea rând, este o alternativă excelentă pentru acei cărora le este contraindicată toxina botulinică din anumite cauze.

În al treilea rând – și pentru mulți acesta este un mare avantaj – peptidele nu blochează complet mușchii faciali, lăsând mimica mobilă. Și în final, un avantaj enorm a unor astfel de produse constă nu doar în micșorarea activității mușchilor faciali, dar mai au grijă de pielea 

feței, de zona fină din jurul buzelor, unde toxina botulinică clasică este contraindicată.
Anume pe acest principiu se bazează acțiunea produselor de la Christina, care conțin componente miorelaxante cu diferite mecanisme de acțiune. Oprindu-și alegerea la una din cele mai eficiente și economice forme cosmetice, serul, compania a elaborat un miorelaxant care permite și soluționarea concomitentă a anumitor probleme a pielii. De regulă, aceleași, ca și linia în componenața căreia ele intră. Efectul de la acțiunea serului-miorelaxant se obține mult mai repede, decât după folosirea unei creme cu acțiune similară – datorită concentrației maxime a ingredientelor active și capacității de a pătrunde în straturile mult mai profunde a pielii. Având un efect cumulativ, atunci când sunt utilizate în mod regulat, miorelaxantele nu doar vor asigura scăderea activității mușchilor faciali, dar vor ajuta să vă isprăviți cu problemele estetice care vă deranjează, în special cu schimbările pielii apărute cu vârsta.
Și în final: dacă injecțiile frumuseții pentru voi  nu sunt o problemă și le priviți cu calm, conform principiului ”te-a injenctat și atât”, oricum aveți nevoie de miorelaxanți, pentru că ele prelungesc acțiunea toxinei botulinice și ele pot (trebuie!) să fie folosite în perioada dintre injectări pentru susținerea efectului.
În rând cu serurile-miorelaxante, care sunt produse de Christina sub semnul Absolute (este prezent în denumirile tuturor produselor), în aceeași linie simbolică a liderilor absoluți în lupta cu schimbările pielii venite cu vârsta se includ 2 seruri din linia Muse și Chateau de Beaute. Ele conțin componente de tehnologie înaltă, care ajută la prelungirea tinereții pe termen lung, stopând procesele de îmbătrânire la nivelul celulelor ADN și vă ajută să uitați de vârstă!
Dacă noi nu am fi un brand cosmetologic serios, atunci am termina acest text astfel: ”Serurile Absolute de la Christina – mimimitice!” Dar noi suntem un brand profesional, de aceea vom termina altfel. Serurile Absolute de la Christina înseamnă Nu Mimimi! Adică NU ridurilor mimice!

 

Distribuitor oficial al cosmeticii Christina în România 

 

S.C. Exclusiv Cristina SRL

+  0755363451
+  0740467679

© SRL«Red Star Stellarosa».
RM,or. Chişinău, bul. Decebal, 76. of.619 
 http://newlook.mya5.ru/   т.+ (373) 68-777-071
2015 г.    TOATE DREPTURILE REZERVATE