CITIM DUPĂ OCHI! ÎNGRIJIREA PIELII DIN JURUL OCHILOR

Pielea din jurul ochilor este cea mai subţire şi mai sensibilă. Necătînd la faptul că structura pielii pleoapelor practic nu se deosebeşte de restul pielii, sub ea practic nu există musculatură şi grăsime subcutanată, de aceea ea este predispusă cel mai mult la întindere. În plus, această zonă este cea mai mobilă de pe faţă – clipirea deasă şi mimica, pe care este imposibil de controlat în permanenţă, de asemenea au un rol „malefic” în procesul de îmbătrînire a pielii din jurul ochilor. De aceea, dacă sunteţi încă tînără, dar aveţi deja douăzeci de ani împliniţi, vă recomandăm să începeţi să utilizaţi loţiuni hidratante pentru îngrijirea pielii din jurul ochilor. 

Alegerea produselor pentru îngrijirea pielii din jurul ochilor necesită o atîrnare foarte responsabilă. Crema dumneavoastră obişnuită – acea pe care o aplicaţi pe faţă – nu este potrivită, pentru că este prea greoaie pentru pielea sensibilă din jurul ochilor şi o poate întinde prea mult, ceea ce va duce la apariţia ridurilor noi. Această zonă necesită un produs special şi delicat, care poate fi aplicat pe suprafaţa întreagă a feţei, gîtului şi decolteului. Acesta trebuie utilizat de două ori pe zi: dimineaţa şi seara, după curăţarea tenului.  
Cum să alegem o cremă pentru ochi? Înainte de toate, atrageţi atenţia la compoziţie, ambalaj şi textură. Pot fi mai multe criterii, dar acestea trei sunt de bază.  
Cele mai populare în rîndul utilizatorilor de cosmetice sunt produsele uşoare, care se îmbibă bine şi hidratează tenul. 
În dependenţă de compoziţia produsului, poate fi determinată acţiunea pe care o are asupra tenului, precum şi vîrsta pentru care este destinat şi care problemă estetică o soluţionează. Şi dacă tenul tînăr va fi bucuros doar unor componente hidratante şi vitamine, atunci pentru un ten mai în vîrstă sunt necesare componente de întinerire şi înălbire, cum ar fi extractele din plante, uleiuri, peptide, acizi ş.a., de asemenea fotoprotecţia este obligatorie.
 

În ceea ce priveşte ambalajul, de exemplu, crema din tub îşi păstrează timp mai îndelungat proprietăţile utile, decît crema în cutie, deoarece mai puţin interacţionează cu oxigenul. Pe de altă parte, cutia permite utilizarea mai economă a produsului, indeosebi dacă folosiţi o spatulă specială (ceea ce este şi igienic).
 

Este importantă nu numai alegerea unei creme bune, dar şi utilizarea corectă a acesteia, pentru a nu dăuna pielii sensibile şi gingaşe din jurul ochilor şi de a nu avea un efect invers celui dorit. Înainte de toate, trebuie de ţinut minte că crema se aplică cu buricul degetelor prin atingeri uşoare de la colţul exterior al ochiului spre cel interior pentru a nu întinde pielea. În plus, aceste atingeri reprezintă un masaj minunat al pielii, care îmbunătăţeşte circulaţia sîngelui şi, prin urmare, tonusul pielii.
Îngrijirea pielii din jurul ochilor ca şi îngrijirea oricarei alte zone poate şi trebuie să fie complexă. Nici într-un caz nu neglijaţi curăţarea, chiar dacă de obicei nu machiaţi ochii, de asemenea nu uitaţi de loţiunea tonică, folosiţi seruri, măşti, sos-produse. Numai îngrijirea complexă va putea asigura tinereţe nu numai tenului dumneavoastră, dar şi privirii!

Distribuitor oficial al cosmeticii Christina în România 

 

S.C. Exclusiv Cristina SRL

+  0755363451
+  0740467679

© SRL«Red Star Stellarosa».
RM,or. Chişinău, bul. Decebal, 76. of.619 
 http://newlook.mya5.ru/   т.+ (373) 68-777-071
2015 г.    TOATE DREPTURILE REZERVATE