… IAR MIREASA A FOST CEA MAI FRUMOASĂ!

În mod tradiţional a fost „Krasnaya gorka”, sărbătoarea din  prima săptămînă de după Paşte – chiar şi astăzi un număr foarte mare de înregistrări civile au loc în această sărbătoare. Suntem covinşi că şi acest an nu va fi o excepţie. Pînă la „Krasnaya gorka”, care în acest an cade pe 19 aprilie, este suficient timp pentru ca miresele să-şi aducă în ordine nu doar silueta, dar şi tenul. Şi dacă reţeta pentru slăbire, astfel încît rochia de mireasă să se aranjeze perfect, este cunocută de către toţi – toţi împreună ţin postul – atunci ce e de facut cu tenul, pentru a-i asigura radiere în ziua „X”, şi nu luciu în zona T.
În ajutorul tuturor mireselor, ale căror sărbătoare va avea loc în curînd, chiar de „Krasnaya gorka”, noi, împreună cu specialiştii Christina, am elaborat un plan de acţiuni înainte de nuntă prin exemplul unor modele încîntătoare (chiar acum se pot căsători!) cu ten de diferit tip. Acest plan vă va ajuta să fiţi cu adevărat splendidă în ziua nunţii!

Aşadar, modelele noastre sunt tinere şi încîntătoare, şi nu au probleme estetice vizibile, de aceea cosmetologul-trainer Olga Ursu, elaborînd programul de pregătire beauty înaînte de nuntă pe baza produselor Christina, s-a bazat în general pe particularităţile tenului lor şi a pus accentul pe îngrijirea la domiciliu.
 

Dinara

ten uscat 

Cristina

ten normal

 

Cristina

ten normal

 

Pentru Dinara acestea vor fi Muse Serum Supreme/Serul-detox „Supreme” şi Muse Nourishing Cream/Cremă hrănitoare, aplicarea este recomandată de două ori pe săptămînă; Muse Beauty Mask/ Masca beauty cu extract de trandafir.
Pentru Cristina alegerea ideală – Forever Young Moisture Fusion Serum/Serul pentru hidratare intensivă şi Forever Young Moisture Fusion Cream/Crema pentru hidratare intensivă. De două ori pe săptămînă Cristina va utiliza Forever Young Radiance Moisturizing Mask/Masca hidratantă “Strălucire”.
Pentru Polina cele mai potrivite produse sunt din linia Comodex – Advanced Hydrating Serum/Serul cu hidratare avansată şi de două ori pe săptămînă Double Action Mask – Masca cu acţiune dublă. În calitate de cremă zilnică – BioPhyto Skin Balance/Bio-fito cremă echilibrantă.
Cu două săptămîni înainte de eveniment. Ultima posibilitate de a face procedurile traumatizante – curăţare sau peeling superficial. După acestea pielea va avea nevoie de timp pentru regenerare. 
Cu 3-4 zile înainte de eveniment. Faceţi corecţia sprîncenelor, iar pentru un efect mai bun încercaţi epilarea cu zahăr sau ceară: firele de păr nu vor creşte pîna la nuntă, iar roşeaţa şi iritaţia, care posibil să apară, vor dispărea fără urme. 
Dacă frecventaţi solariul, atunci puteţi merge pentru ultima dată (înainte de nuntă) – tenul dumneavoastră nu trebuie să fie deshidratat şi să se cojească. 
Cu 2 zile înainte de eveniment. „Mireselor” noastre li s-a efectuat procedura cu efect de liftting Silk. Fondatoarea brandului Christina, Cristina Miriam Zehavi descrie această procedură minunată astfel “Fiecare femeie are măcar o dată în viaţă o ocazie cînd trebuie să arate excepţional, iar programul Silk întotdeauna o va ajuta. Nu degeabă aceasta este numită “procedura miresei” şi este sugerată în cele mai renumite SPA saloane şi hotele în calitate de procedura „Nr. 1 pentru ocazii”.  

O lună înainte de nuntă. Primul sfat al cosmetologului nostru sună în felul următor: dacă nu vizitaţi în mod regulat cabinetul cosmetologic, acum este cel mai potrivit moment să începeţi: la necesitate sau la dorinţa dumneavoastră cosmetologul va efectua procedurile în salon, precum şi va recomanda produse pentru utilizarea la domiciuliu. Procedurile pot fi radicale şi destul de traumatizante, cum ar fi peelingul natural pe bază de corali din Marea Roşie Rose de Mer, sau curăţarea Comodex (care chiar dacă este numită netraumatizantă şi este într-adevăr aşa, totuşi nu poate trece fără a avea o influenţă asupra tenului) sau regenerante, relaxante şi protectoare împotriva stresului – pentru aceasta sunt responsabile programele  Unstress şi Muse ale Christina.
Pentru utilizarea zilnică în condiţii de casă, „mireselor” noastre le-au fost selectate următoarele produse:
Pentru curăţare – pentru toate un produs universal,Unstress Comfort Cleansing Mousse/Mousse-confort purificator.
După spălare este necesară utilizarea unui ser hidratant si apoi a cremei. 

Silk se bazează pe aplicarea şi dizolvarea pe ten a fibrelor viermelui de mătase şi absorbţia acestora în piele. Fibrele de mătase se menţin în piele timp îndelungat, formînd o carcasă, datorită cărei are loc efectul de lifting pronunţat. În afară de aceasta, ele au capacitatea de a atrage şi reţine moleculele de apă, asigurînd efectul îndelungat de hidratare. Si în sfîrşit, fibrele de mătase vă apără tenul de razele UV, astfel nu veţi avea arsuri solare în timpul lunii de miere în ţările tropicale.   
În ziua nunţii. Dimineaţa este necesar să vă spălaţi cu un produs de curăţare fină, apoi să aplicaţi serul şi o cremă hidratantă uşoară şi să aşteptaţi sosirea vizajistului! Înainte de a aplica produsele decorative, acesta va alege baza care nu numai va prelugi viaţa machiajului, dar şi va îngriji adăugător tenul.

Distribuitor oficial al cosmeticii Christina în România 

 

S.C. Exclusiv Cristina SRL

+  0755363451
+  0740467679

© SRL«Red Star Stellarosa».
RM,or. Chişinău, bul. Decebal, 76. of.619 
 http://newlook.mya5.ru/   т.+ (373) 68-777-071
2015 г.    TOATE DREPTURILE REZERVATE